ticket infoKaartverkoop

De transactiekosten zijn 2,- euro per bestelling.

We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een arrangement nemen: samen met authentieke overnachtingsplekken en restaurants maken we voor jou een onvergetelijke korte vakantie.Algemene voorwaarden bezoek voorstelling

  • Kom je op tijd? Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk, en dat zou toch zonde zijn!
  • Kaartjes gekocht en je kunt niet? Je kunt de kaartjes niet terugbrengen of je geld terugkrijgen. Wel kun je de kaarten ruilen voor een andere dag of een andere voorstelling als er nog plaats is. Mail of bel ons daarover.
  • We doen ons uiterste best, maar er kan natuurlijk altijd last minute nog iets wijzigen in ons programma.
  • Staat zo stom, als je telefoon ineens rinkelt midden in een prachtige voorstellingsscene: zet je jouw telefoon even uit tijdens de voorstelling?
  • Roken tijdens de voorstelling doen we natuurlijk niet.
  • Tijdens de voorstelling stoort het best wel als er steeds mensen opstaan voor een bezoekje aan de toilet, wil je dat dan ook voorafgaand aan de voorstelling doen?
  • Ben je minder valide? De meeste voorstellingen van Karavaan zijn toegankelijk voor minder validen. Laat het ons van tevoren even weten op info@karavaan.nl, dan zorgen wij voor maatregelen op locatie.

Routes en arrangementenRoutes en arrangementen

We nemen je graag mee op reis. Bestel een ROUTE, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken.

Ook kun je een ARRANGEMENT nemen: samen met authentieke overnachtingsplekken en restaurants maken we voor jou een onvergetelijke korte vakantie.


Karavaan