Theaterfestival Grazende Zwaan: kinderen gratis!De kaartverkoop voor het splinternieuwe theaterfestival Grazende Zwaan is gestart: een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en & meer! De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. En kinderkaartjes zijn helemaal gratis!

Zo kom je met de kinderen naar de heerlijke voorstelling ‘Over een kleine mol‘, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Of beleef de beeldende voorstelling Groenteland, over een wonderlijk land van grond en groeiende groentes. Stap in het Wortelrestaurant of in de Franse stadsbus van Wies & de Liefde. Ga op in het Kleurfeest of ontdek de voorstelling Modder, over buitenspelen en vies worden! Maak je eigen limonade in de Limo Fabriek en geniet op het erf van spetterende pretconcerten als Daar komen de dieren en De Baron.

Genoeg? Nee hoor, we voegen er nog een flinke portie straattheater aan toe: wat dacht je van de komische circusvoorstelling No Way Back, het magische muziektheater De Drijvende Diva op het water, theater met en over wasgoed in Was XL en de achtbaan in de Hollandse polder Poldercoaster?

Alles speelt zich af op en om boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep en de meeste voorstellingen zijn na elkaar geprogrammeerd. Bij Grazende Zwaan ben je dus de hele dag onder pannen!

Grazende Zwaan is van 21 t/m 23 september 2018.

Foto: Premzyk Szyduk