Theaterfestival Grazende Zwaan: gratis entree & activiteiten

Theaterfestival Grazende Zwaan is gestart: een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en & meer! De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. En kinderkaartjes zijn helemaal gratis!

Zo kom je met de kinderen naar de heerlijke voorstelling ‘de Gruffalo‘ of naar ‘Over een kleine mol‘, naar de bekende boeken. Of beleef de humoristische meezingvoorstelling ‘Boer Boris‘. Beeldende en heerlijke ruikende voorstelling ‘Moes‘, met na afloop de ‘Moesspeeltuin‘. Kom knutselen in het kleurrijke straat-atelier ‘Tetra Town‘ of geniet van heerlijk eten & drinken op het erf of in de schuur, onder het genot van livemuziek. Doe de workshops Groentelandschap of laat een pannenkoek bakken bij de meel-maal-machine.

Genoeg? Nee hoor, we voegen er nog een flinke portie straattheater aan toe: wat dacht je van de acrobatische show ‘Who to Tango‘, het magische muziektheater De Drijvende Diva op het water of de komische perikelen van Hendrick-Jan de Stuntman in Springtime.

Alles speelt zich af op en om boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep en de meeste voorstellingen zijn na elkaar geprogrammeerd. Bij Grazende Zwaan ben je dus de hele dag onder pannen!

Kijk hier voor het volledige programma en de locatietheater-voorstellingen gericht op volwassen, zoals ‘Shake Shake Shake‘, ‘Vive Piaf!‘ en ‘Bach en Bleekwater‘.

Grazende Zwaan is van 13 t/m 15 september 2019.

Foto: Emil de Jong