Speciale polderversie van Oerol-hit Disasterlicious Een polderversie van de Oerol-hit Disasterlicious komt naar theaterfestival Grazende Zwaan! Van 21 t/m 23 september strijkt de theatervoorstelling van de Young Gangsters neer in het polderland rondom boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Het open air theaterspektakel Disasterlicious vertelt het verhaal van volksheld en mythologisch figuur Hansje Brinker, het jongetje dat zijn vinger in een gat in de dijk stak en zo Nederland van de overstroming redde. Een heerlijk, komische voorstelling met veel wind, water en uitzicht…Een perfecte match dus met de omgeving van Grazende Zwaan.
★★★★ – De Volkskrant : “Eén van de letterlijk spetterende hits van Oerol 2018. Disasterlicious levert niet alleen spektakel dat naadloos aansluit bij een buitenlocatie (wind, water en weiland), de voorstelling neemt ook de Nederlandse identiteit stevig op de korrel.”
De voorstelling is uit te breiden met een boerenmaal of -lunch. De voorstelling kost € 10,- per persoon (met boerenmaaltijd of uitgebreide boerenlunch € 25,-). Grazende Zwaan is een festival voor de hele familie boordevol theater, muziek, eten, drinken, doen en meer op en om de boerderij van 21 t/m 23 september!

Foto: Ben van Duin