Wildpluksafari

En workshop ‘onkruid als groente’

Het Eetbare Landschap

Hoe kan het ommeland de stad en de dorpen voeden in de toekomst? Dat ontdek je bij ‘Het Eetbare Landschap’ de wildpluksafari & de workshop ‘onkruid als groente’.

Zaden in je muesli en nootjes bij de borrel – na deze wandeling weet je precies waar je ze kan plukken en hoe je ze herkent! Jager en wildplukker Ellen Mookhoek neemt je mee in het landschap van Nieuw-Vennep op zoek naar eetbaar wilde planten. Na de wandeling gebruik je de gevonden boodschappen voor een lekkere kop kruidenthee en het maken van je eigen kruiden & bloemenboter.

Het Eetbare Landschap wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Amsterdam

Landgoed en boerderij Kleine Vennep, Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep vind je boerderij Kleine Vennep; een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21.

Info
Prijzen:
€ 00,00 gratis
Duur:
120 min
Speeldata:
  • zo 17 sep om 13:00
  • zo 17 sep om 16:30
Bestel Kaarten
extra:
De wildsafari en workshop doe je helemaal gratis, maar je moet wel een plaatsje reserveren! vol = vol
Locatie
Landgoed en boerderij Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, Nieuw Vennep
plan je route