Open Monumendag

Bezoek de monumentale boerenschuur van Kleine Vennep

Met rondleiding van de boer

Tijdens Grazende Zwaan is de monumentale boerderij van Kleine Vennep onderdeel van Open Monuemtendag. Thema deze editie is ‘plekken van plezier’, dat komt dus goed uit, met theaterfestival Grazende Zwaan aan boord van dit monument!

Kom dus vooral even neuzen in de prachtige boerenschuur. Boer en eigenaar Dirk Molenaar geeft op zaterdag 14 september om 13.30 en zondag 15 september 12.00 uur een introductie en korte rondleiding. Maar ook buiten die tijden ben je van harte welkom voor een kijkje, pik je meteen wat theater mee!

Meer info over Open Monumentendag

Landgoed en boerderij Kleine Vennep, Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep vind je boerderij Kleine Vennep; een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21.

Info
Prijzen:
€ 00,00 Gratis
Duur:
doorlopend
Speeldata:
  • za 14 sep om 13:30
  • zo 15 sep om 12:00
extra:
Op 14 september 13.30 en 15 september 12:00 introductie en rondleiding door boer Dirk. Daarbuiten is het monument ook te bezichtigen tijdens Grazende Zwaan
Locatie
Boerderij Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, Nieuw-Vennep
plan je route