Koning van Katoren

Geniet van dit muzikale sprookje voor jong en oud

Een avontuur voor de hele familie, naar het boek van Jan Terlouw

Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezig houdt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. De minister geeft Stach zeven onmogelijke opdrachten die hij moet volbrengen voor hij tot koning kan worden gekroond. Tijdens zijn avonturen helpt hij niet alleen de bevolking van Katoren, maar leert hij ook wat het inhoudt om een goede koning te zijn.

In een wereld waarin het vertrouwen in de politiek afneemt en het volk wordt opgezadeld met problemen in plaats van oplossingen, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.

“Stach wordt subliem gespeeld door Dorian Bindels. Bart Sietsema speelt uitstekend. Jonata Taal schakelt razendsnel van personage. Deze voorstelling laat weer eens zien dat met minimale middelen een fantastische voorstelling kan worden neergezet.” Musicalsites.nl

Credits
De Nachtdieren=> Spel: Jonata Taal, Bart Sietsema, Dorian Bindels | Regie: Roderick Bredenoord | Tekst: Job Römer | Productie: Brian Verhagen

Foto: Neeltje de Vries

De Nachtdieren vormen een jong gezelschap met prachtige spelers en muzikale talenten. Ze werken als vanzelfsprekend multidisciplinair.

*De voorstelling is naar binnen verplaatst*

Boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep vind je boerderij Kleine Vennep; een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21.

Info
Prijzen:
€ 0 kinderen (t/m 12 jaar)
€ 2,50 vrienden van Karavaan
€ 5 volwassenen
Duur:
30 min
Speeldata:
  • za 16 sep om 13:30
  • za 16 sep om 15:30
Bestel Kaarten
Locatie
In de schuur van boerderij Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, Nieuw-Vennep
plan je route