Oerol-hit krijgt nieuw leven onder de iconische Calatravabrug

Van 13 t/m 15 september kun je heerlijk nazomeren op het avontuurlijke theaterfestival Grazende Zwaan op en om boerderij Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Eén van de locatietheatervoorstellingen is de Oerol-hit ‘Shake Shake Shake’ van De Dansers, op een wel heel iconische plek: onder de Calatravabrug.

‘Shake Shake Shake’ is één van meest bejubelde voorstellingen van Oerol 2019, zo van het eiland, naar de polder van de Haarlemmermeer! Een live-band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een feestelijke cocktail vol rebellie. Een explosief en ontroerend dansconcert dat ontspoort. Laat je aansteken door de vurigheid van de band en de dansers. De één vliegt over instrumenten, de ander zingt een lied en even later zijn ze samen verwikkeld in een acrobatisch dansduet.

We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn. We willen een feest bouwen en los gaan. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!

All my days are sold, none of them are free
All my days are them, none of them are me
And if the bars of the cage that I’m banging with rage
Would at once start to fade and invite and make way
I’d be lost
-songtekst uit Shake Shake Shake

“Een voorstelling als antidepressivum… Zinderend en opwindend”   Volkskrant

Shake Shake Shake is te beleven op 13 sept om 19:30 en op 14 en 15 sept om 16:00. Tickets € 15,00 standaard, € 5,00 Kinderen (8 t/m 12 jaar)

Grazende Zwaan is 13 t/m 15 september. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, straattheater, familietheater, concerten en nog véél meer. Entree, straattheater, muziek en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatiettheatervoorstellingen betaal je kleine prijzen en kinderkaartjes zijn helemaal gratis! Kijk hier naar het volledige programma.

Grazende Zwaan wordt mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer.


Foto Shake Shake Shake: Bart Grietens