Nieuw theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ op boerderij Kleine VennepDe eerste editie van het theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ speelt zich van 15 t/m 17 september af op en om de boerderij. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en &meer!Wat dacht je van de prachtige voorstelling Windstilleven, genomineerd voor de BNG cultuurprijs en een hit op Oerol, nu speciaal gemaakt voor de Noord-Hollandse polder. Of kom naar het geitenweitje voor de ontroerende en grappige voorstelling ‘Buurman in de natuur‘ en naar de boomgaard voor ‘Koning van Katoren‘, naar de bestseller van Jan Terlouw. In de boerenschuur geniet je met ‘Bach in de Bagger‘ van een muzikale en vrolijke Bachiaanse belevenis en brengt Nynke Laverman met haar theatervoorstelling ‘Wachter‘ Friese fado naar het platteland. Kortom: voor iedereen wat wils.

Voor, tussen of na de voorstellingen is het heerlijk toeven op de boerderij met livemuziek, theatrale installaties zoals DJ Frietmachine, knutselen en lekker eten&drinken. Bij Grazende Zwaan ben je dus de hele dag onder de pannen.

Grazende Zwaan is van 15 t/m 17 september op en om boerderij Kleine Vennep aan Hoofdweg 1041 in Nieuw Vennep. De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. En kinderkaartjes zijn helemaal gratis!