Exclusieve voorstellingen en premiere bij Grazende Zwaan

Bij Grazende Zwaan heb je 15 t/m 17 september een brede keus aan leuk, bijzonder en mooi locatietheater. Waaronder de exclusieve polderversie van Windstilleven en de landelijke premiere van ‘Buurman in de natuur‘.

Windstilleven: speciaal voor het nieuwe theaterfestival Grazende Zwaan wordt de Oerol-hit Windstilleven bewerkt tot bijzondere polderversie. Van 15 t/m 17 september strijkt de theatervoorstelling neer in het polderland van boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Een theatervoorstelling over tijd en het landschap, met nu in de hoofdrol het polderland van de Haarlemmermeer en héél veel wind. De voorstelling van Collectief Walden is genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2017.

Buurman in de natuur: een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de polder.
De buurmannen duiken het land in, geen mini moestuin hoor! Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en ze harken er vrolijk op los. Samen maken ze een wereld vol met mooie gewassen. Bloemen om aan te ruiken, planten om naar te kijken, groenten om van te smullen. En natuurlijk een boom om eens lekker in te klimmen, of een tak om aan te slingeren! De voorstelling van Plan D/Andreas Denk is gebaseerd op Buurman en Buurman.

Klik hier voor het hele programma. Wil je het programmaboekje thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@karavaan.nl ovv Programma Grazende Zwaan.

Foto: Saris & den Engelsman