Exclusieve voorstellingen bij Grazende Zwaan

Bij Grazende Zwaan heb je 21 t/m 23 september een brede keus aan leuk, bijzonder en mooi locatietheater. Waaronder het exclusieve open air spektakel Disasterlicious, het immens populaire Over een kleine mol (die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft) en het met 5-sterren bekroonde Steef’s Operette Uurtje.

Disasterlicious: een beter plek dan de polder van Grazende Zwaan is er niet voor dit open air theaterspektakel. Van 21 t/m 23 september strijkt de theatervoorstelling neer in op het erf van overbuurman Gijzenberg in Nieuw-Vennep. DisasterLicious vertelt het verhaal van volksheld/mythologisch figuur Hansje Brinker, het jongetje dat zijn vinger in een gat in de dijk stak en zo Nederland van de overstroming redde. Een theatervoorstelling voor ramptoeristen met stalen zenuwen….

Steef’s Operette Uurtje: Steef de Jong heeft een missie: jou de schoonheid, verwondering en fantasie van operettes laten zien en horen. Met pop-up decors, muziek, humor en zijn handelsmerk: karton, neemt hij je in een uurtje mee naar de onderwereld van Offenbach’s beroemdste operette ‘Orphée aux Enfers’.
Puur toptheater! De Jong weet zichzelf na eerdere succesvoorstellingen nog steeds naar grotere hoogten te stuwen.” ***** Het Parool

Over een kleine mol: Naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Meneer Monster weet keer op keer immens populaire kinderboeken om te toveren naar onvergetelijke theatervoorstellingen. Deze keer brengen ze ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ naar het geitenweitje van de boerderij!

Klik hier voor het hele programma. Wil je het programmaboekje thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@karavaan.nl ovv Programma Grazende Zwaan.

Foto: Ben van Duin