Exclusieve voorstellingen bij Grazende Zwaan

Bij Grazende Zwaan heb je 13 t/m 15 september een brede keus aan leuk, bijzonder en mooi locatietheater. Waaronder de Oerol-hit Shake Shake Shake, de populaire De Gruffalo, de grootse voorstelling Bach & Bleekwater en het bejubelde muziektheater Vive Piaf! 

Shake Shake Shake: een beter plek dan de polder van Grazende Zwaan is er niet voor dit energieke dansconcert. Van 13 t/m 15 september strijkt de theatervoorstelling neer onder de iconische Calatravabrug. Een van de fijnste en meest bejubelde voorstellingen van Oerol 2019, zo van het eiland, hier naar de polder! Een live-band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een feestelijke cocktail vol rebellie.

Bach & Bleekwater: een avontuurlijke ontmoeting tussen een schoonmaakster en een violiste rond de Chaconne van Bach. Met 8 topmusici, acteur Hans Dagelet, tekst van schrijver Ko van de Bosch en arrangementen van ‘De Nieuwe Wildernis’-componist Bob Zimmerman, is ‘Bach & Bleekwater‘ een spannend en muzikaal avontuur. Je beleeft dit op 14 september in de monumentale schuur van boerderij Kleine Vennep.

Vive Piaf!: Het grootse en meeslepende levensverhaal van de straatmus die uitgroeide tot grande dame van het Franse Chanson. Stap in de achtbaan van Piaf’s leven. Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen met hooggeëerd publiek en tot Piaf’s grote en onmogelijke liefde voor de getrouwde bokser Marcel Cerdan.

De Gruffalo: de theatermakers van Meneer Monster weten keer op keer immens populaire kinderboeken om te toveren naar onvergetelijke theatervoorstellingen. Deze keer brengen ze ‘de Gruffalo’ naar het geitenweitje van de boerderij!

Klik hier voor het hele programma.

Foto: Ben van Duin