Buitengewone locatie Grazende Zwaan

De tweede editie van theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ speelt zich van 21 t/m 23 september af op en om boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Een buitengewoon inspirerende plek voor een bruisend festivalhart en buitengewoon locatietheater.

Het is een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. Er wordt tarwe, uien, bieten en aardappelen verbouwd. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21. Ontdek deze inspirerende plek tijdens Grazende Zwaan:

Op het geitenweitje van de boerderij kijk je naar de grappige voorstelling Over een kleine mol (die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft) en het heerlijke theater Modder. In de boerenschuur geniet je van het bekroonde Steef’s Operette Uurtje. In een kas op het erf ontdek je Groenteland. En op het land van overbuurman Gijzenberg ontdek je het open air spektakel Disasterlicious, voor ramptoeristen met stalen zenuwen…

Voor, tussen of na de voorstellingen is het heerlijk toeven op de boerderij met livemuziek, theatrale installaties zoals het Wortelrestaurant, straattheater, workshops en lekker eten&drinken. Bij Grazende Zwaan ben je dus de hele dag onder de pannen. De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. En kinderkaartjes zijn helemaal gratis!