Urban Safari

Hilarisch straattheater over de diersoort MENS

Een unieke zoektocht naar de diersoort mens in zijn natuurlijke habitat!

Ga je mee op Urban Safari? Ter aankondiging van het nieuwe theaterfestival voor de hele familie Grazende Zwaan verleiden deze wildrangers je om ze te volgen. Op zoek naar de uitbundige flora en fauna van het stedelijk wildlife centrum van Hoofddorp.

De theatrale rangers delen verrekijkers uit en wijzen tijdens de safari op de bijzondere gewoontes en gedragingen van de verschillende ‘diersoorten’. Het publiek volgt de ‘all terrain scootmobiel’ op de voet en krijgt zo een geweldige kans om van nabij met de bijzondere diersoort ‘MENS’ kennis te maken.

Met een beetje geluk, kun je er zelfs nog één aaien. Wie weet vang je nog een menselijk dier om hem of haar van een oorlabel te voorzien. Maar: handen binnenboord en voeren is absoluut verboden! Het is per slot van rekening Hoofddorp…

Concept en spel: ACTIC

Hoofddorp Winkelstad

Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum heeft een mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener. En het parkeren is ruim en voordelig.

Info
Prijzen:
€ gratis
Duur:
30 min
Speeldata:
  • zo 10 sep om 14:00
  • zo 10 sep om 15:00
  • zo 10 sep om 16:00
Locatie
Tussen Marktlaan en Polderplein
Centrum, Hoofddorp
plan je route