Bedrijfsarrangement: borrel, theater en diner in de polder

Een verrassend bedrijfsuitje op de boerderij

Beleef Grazende Zwaan met je collega’s

Aangekomen op de boerderij staat daar een speciaal voor jullie gereserveerde tafel klaar. Onze host ontvangt jullie voor een gezellige borrel en hapjes. Daarna beleven jullie een theatervoorstelling midden in het polderland en sluit je af met boerenmaal met wijn: dat is toch een heerlijk verrassend bedrijfsuitje!

Windstilleven is een theatervoorstelling over tijd en het landschap, met in de hoofdrol het polderland van de Haarlemmermeer en héél veel wind. Zonder elektriciteit creëert Collectief Walden een live-film. Een landschappelijke ervaring over weidsheid en geslotenheid, over vasthouden en loslaten, over verdergaan en stil blijven staan. Genomineerd voor de BNG Cultuurprijs én de hit van afgelopen Oerol.

Na de voorstelling strijk je neer op het erf aan jullie stamtafel en geniet je van een heerlijk boerenmaal en staan er op tafel flessen wijn en water klaar.

Foto: Kenneth Stamp

Landgoed en boerderij Kleine Vennep, Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep vind je boerderij Kleine Vennep; een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21.

Info
Prijzen:
€ 35 Standaard
Duur:
4 h
Speeldata:
  • vr 15 sep om 17:00
Bestel Kaarten
extra:
Te boeken vanaf 8 personen of meer.
Locatie
Landgoed en boerderij Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, Nieuw-Vennep
plan je route